Boodschappen doen voor ouderen

25 december 2021 10:58

Ik heb op woensdag 22 december en donderdag 23 december boodschappen gedaan voor oudere mensen. 

Zelf heb ik in de 1e lockdown vrijwilegers werk gedaan bij een verzorgingshuis omdat ik in de 1e lockdown veel tijd over had vond ik het erg belangrijk dat deze mensen zich niet eenzaam gingen voelen vandaar dat ik vrijwillergs werk ging doen. 
Ik hoorde toen die tijd van veel oudere het het niet prettig vonden om naar de supermarkt te gaan om boodschappen te doen ivb corona.
Nu leek het mij een goed idee om voor mensen die het niet fijn vinden om naar de supermarkt te gaan om voor hun boodschappen te gaan doen tegen een kleine vergoeding die naar Linda Foundation gaat.
per keer boodschappen doen heb ik 2 euro gevraagd. Dit is niet veel geld maar veel oudere leven van een aow of pensioen vandaar dat ik hier niet teveel voor wilde vragen.
in totaal heb ik 10 keer boodschappen gedaan voor oudere mensen. Het was heel erg mooi om te zien hoe dankbaar de oudere mensen waren en hoe erg ik ze hier mee heb kunnen helpen. Buiten de 20 euro die ik hier mee heb opgehaald ben ik helemaal vol gestopt met koekjes en snoepjes van alle oudere mensen omdat ze zo vriendelijk en dankbaar waren.
Liefs Lynn