Trendz steunt de LINDA.Foundation

01 augustus 2024 11:17

Bij Trendz draait alles om inspiratie en het ontdekken van de mooiste producten op het gebied van home deco & lifestyle. We vinden het belangrijk om de huizen in Nederland, België en Duitsland te verfraaien, maar we willen ook graag een verschil maken voor degenen die het minder hebben.

Wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede? Dit betekent dat veel kinderen niet kunnen sporten, geen warme jas hebben voor de winter en nooit op vakantie gaan. Kinderen zijn nooit verantwoordelijk voor de financiële problemen van hun gezin, maar ze dragen wel de lasten. Daarom willen wij, als Trendz-team, deze kinderen een steuntje in de rug geven.

We steunen de LINDA.foundation, een organisatie die gezinnen helpt die worstelen om de maandelijkse kosten te dekken. Voor veel gezinnen is het bijna onmogelijk om na het betalen van de rekeningen nog iets over te houden voor leuke cadeaus, home deco, bloemen, planten, sieraden, beauty of een kleine must-have.

Op ons vakevent Trendz ontdekken retailers luxe producten die hun winkelassortiment kunnen verrijken. Samen met onze exposanten maken we de huizen in de Benelux en Duitsland mooier en gezelliger. Maar we willen dat iedereen de kans krijgt om van deze producten te genieten.

Help je mee om deze luxe en leuke producten ook toegankelijk te maken voor alle gezinnen? Samen kunnen we een verschil maken. Steun de actie voor de LINDA.foundation en geef kinderen de toekomst die ze verdienen.

Laten we samen het verschil maken! Doneer met 1 klik op de knop!